Fase 4

Maximaal resultaat

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection - fase 4

Je huidwensen en -problemen zijn aangepakt en de huid is weer terug naar haar natuurlijke basis. De huid is klaar voor de volgende stap: maximaal resultaat!

Door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën gaan we in Fase 4 voor maximale huidverbetering. Fruitzuren hebben een diepe werking op de huid. De huid wordt eigenlijk iets dunner gemaakt. Hierdoor vervagen ondiepe rimpeltjes en/of littekens van acne. Het verminderd vlekken in het pigment en de huid wordt steviger en zichtbaar gladder.

In de winter heeft je huid een andere gezichtsverzorging nodig dan in de zomer. Je kan jouw IK Skin Perfection product zeer goed afstemmen op het seizoen door gebruik te maken van de huidoliën. Je krijgt een gevoel van comfort, welbehagen en comfort door de heerlijke geuren.

De krachtige fruitzuren en oliën voor de huid meng je met alle producten van IK Skin Perfection. Deze zorgen direct voor resultaat. Vraag mij gerust naar de perfecte combinatie voor jouw huid!

De producten van IK Skin Perfection kan je bestellen in mijn IK Skin Perfection webshop, zodat je ook thuis je huid optimaal kan verzorgen.

FASE 4 – PRODUCTEN

Fruitzuren:
GLYCOL+
SALICYL+

Huidoliën:
RE-NEWING+
RE-COVERING+
RE-HYDRATING+
DE-ITCHY+
SUN SPF 50+

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection fase 4 producten
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?