Huidzorg
bij chemotherapie

Een gezonde en goede huid bij zware medische behandelingen

Ook bij zware medicatie, een chemokuur of het ondergaan van bestraling, wil je er goed en verzorgd uitzien. Bestralingen en chemotherapie drogen de huid uit en maken de huid wordt vaak overgevoelig. Ze kan schilferig worden of geïrriteerd. In sommige gevallen kan de huid ook gaan jeuken. Er gebeurt dus veel met je huid. Daarom kan je het beste je huid zo goed mogelijk verzorgen.

Jouw huid heeft in deze periode juist extra verzorging en rust nodig. Dit kan je deels al zelf doen door je huid te beschermen en te kalmeren. Hoe kan je het beste de huid verzorgen? Of tijdens zo’n intensief proces zo mooi mogelijk houden?

Schoonheidssalon Duiven - IK Skin Perfection Silky Organic Recover Box
Schoonheidssalon Duiven - IK Skin Perfection Silky Organic Recover Box

Wees mild voor de huid

Reguliere cosmetica heeft een minder krachtige werking dan de medical producten van IK Skin Perfection. Daarnaast hebben de medical producten minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Tevens zijn de producten ook voor de zeer gevoelige huid geschikt.

De producten uit de Medical Collection zijn de enige producten die de huid verzorgen, speciaal ontwikkeld (in Nederland) voor de behandeling bij chemotherapie en intensieve medicatie. Bij bestraling zijn deze producten zelfs specifiek in te zetten. De producten hebben een unieke formule welke de pH-waarde van de huid herstellen. Hierdoor blijft de huidflora goed in balans.

Tijdens je behandeling helpen alle producten van IK Skin Perfection je om je huid in balans te houden. De productlijn van IK Skin perfection bevatten alleen 100% groen en actieve bestanddelen. Deze bevatten geen huidonvriendelijke ingrediënten of geur- en kleurstoffen.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?