Schoonheidssalon Duiven Petra Barthen Professional Skincare | Header vrouw op strand

IK Skin Perfection

Respect, liefde en bescherming voor de huid én natuur

Het doel van IK Skin Perfection is het versterken van de natuurlijke schoonheid met pure, krachtige en bewezen effectieve huidverzorging. In harmonie met de natuur wordt de verzorgingslijn ontwikkeld. De natuurlijke conditie en flora van de huid zijn hierbij het uitgangspunt.
Volgens het NO-label ontwikkelt IK Skin Perfection de producten. Deze verzorgingsproducten bevatten 100% pure organische ingrediënten waarmee de huid weer in een gezonde basis kan komen. De huid wordt stap voor stap in perfecte conditie gebracht én er wordt aan maximale huidverbetering gewerkt.

Je kan deze producten bestellen via mijn IK Skin Perfection webshop.

3-fasen programma van IK Skin Perfection

Het dagelijks evenwicht van je huid kan door verschillende factoren verstoord worden. IK Skin Perfection gaat hierdoor uit van de natuurlijke basis van de huid. Daarom werken zij volgens het unieke 3-Fasen Programma. De huid wordt hierin gereset, gestimuleerd en herstelt. Je wordt door het programma begeleidt in 3 fasen naar maximale huidverbetering.

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection - fase 1
FASE 1 Resetten

Het is belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie. Ook al lijkt deze nog zo gezond. Het doel van Fase 1 is dan ook dat de huid weer in balans wordt gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

Lees meer

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection - fase 2
FASE 2 Herstellen

De huid gaan we herstellen in de 2e Fase. De conditie van je huid bouwen we verder op, door de huid dieper te reinigen. Hierdoor wordt je huidconditie geoptimaliseerd en de huid wordt van binnenuit verzorgd.

Lees meer

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection - fase 3
FASE 3 Effecten

In Fase 3 zul je resultaten zien doordat de problemen van je huid en je huidwensen doelgericht worden aangepakt. In deze fase gaan we gaan aan de slag met geconcentreerde krachtige serums.

Lees meer

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?