U zocht een schoonheidsspecialiste in Duiven?

Dan heeft u deze gevonden!

Petra Barthen gediplomeerd schoonheidsspecialist van Schoonheidssalon Duiven

Ik, Petra Barthen, ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Duiven. Ik werk in mijn schoonheidssalon en ben gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Als schoonheidsspecialiste bied ik een breed scala aan kwalitatieve en betaalbare behandelingen. Hierdoor zal er altijd, zonder twijfel, zichtbaar resultaat zijn.  Dagelijk hou ik mij bezig met het aanbieden van, en advies geven over, schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. Hierbij kan het gaan om verzorgende, ontspannende of cosmetische behandelingen.

Tijdens de behandelingen werk ik met producten van het merk IK Skin Perfection. De producten van IK Skin Perfection kan je bestellen in mijn IK Skin Perfection webshop, zodat je eventueel ook thuis je huid optimaal kan verzorgen.

Wat doe ik als schoonheidsspecialiste in Duiven?

Als schoonheidsspecialiste werk ik als volgende:

Ik begin met het bespreken van de (specifieke) wensen van de klant. Vervolgens kijk ik gedetailleerd naar de huid, om te zien waar er ruimte is voor het verbeteren van je huid. Dan kan ik je ook ik vertellen wat de behandeling inhoudt. Daarna kan ik beginnen aan de gezichtsbehandeling. Ik werk met de producten van IK Skin Perfection in mijn schoonheidssalon.

De gezichtsbehandeling begint met een grondige dieptereiniging van de huid. Vervolgens worden eventuele acne, comedonen, diepe rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, droge huid, uitdroging, gezwollen ogen, gebroken haarvaten en hyperpigmentatie aangepakt. De behandeling eindigt met, het op maat, advies geven over producten voor thuis.  Indien gewenst epileer en/of verf de wenkbrauwen en wimpers. Tijdens de behandeling geef ik een ontspannende gezichtsmassage. De behandeling eindigt met het aanbrengen van crèmes, lotions, poeders en/of gezichtsmasker.

Indien gewenst hars of wax ik ook de armen, benen, oksels, bikinilijn en/of gezicht.

Schoonheidssalon Duiven Petra Barthen Professional Skincare | Vierkant gezicht verfrissing
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?