U zocht een schoonheidsspecialiste in Duiven?

Dan heeft u deze gevonden!

Petra Barthen Professional Skincare

Ik, Petra Barthen, ben gediplomeerd schoonheidsspecialist in Duiven. Ik werk in mijn schoonheidssalon en ben gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Als schoonheidsspecialiste bied ik een breed scala aan kwalitatieve en betaalbare behandelingen. Hierdoor zal er altijd, zonder twijfel, zichtbaar resultaat zijn.  Dagelijk hou ik mij bezig met het aanbieden van, en advies geven over, schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. Hierbij kan het gaan om verzorgende, ontspannende of cosmetische behandelingen.

Wat doe ik als schoonheidsspecialist in Duiven?

Als schoonheidsspecialiste werk ik als volgende:

Ik begin met het bespreken van de (specifieke) wensen van de klant. Vervolgens kijk ik gedetailleerd naar de huid, om te zien waar er ruimte is voor het verbeteren van je huid. Dan kan ik je ook ik vertellen wat de behandeling inhoudt. Daarna kan ik beginnen aan de gezichtsbehandeling. Ik werk met de producten van IK Skin Perfection in mijn schoonheidssalon.

De gezichtsbehandeling begint met een grondige dieptereiniging van de huid. Vervolgens worden eventuele acne, comedonen, diepe rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, droge huid, uitdroging, gezwollen ogen, gebroken haarvaten en hyperpigmentatie aangepakt. De behandeling eindigt met, het op maat, advies geven over producten voor thuis.  Indien gewenst epileer en/of verf de wenkbrauwen en wimpers. Tijdens de behandeling geef ik een ontspannende gezichtsmassage. De behandeling eindigt met het aanbrengen van crèmes, lotions, poeders en/of gezichtsmasker.

Indien gewenst hars of wax ik ook de armen, benen, oksels, bikinilijn en/of gezicht.

Petra Barthen Professional Skincare | Vierkant gezicht verfrissing