Schoonheidssalon in Duiven

Petra Barthen Professional Skincare

Petra Barthen gediplomeerd schoonheidsspecialist van Schoonheidssalon Duiven

Van harte welkom op de website van mijn schoonheidssalon in Duiven. Leuk dat je een kijkje komt nemen!

Petra Barthen Professional Skincare is een professioneel schoonheidssalon aan huis. De salon is gevestigd aan de Bergdravik 5 te Duiven. Ik, Petra Barthen, ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Ik sta voor huidverbetering, persoonlijke aandacht en kwaliteit. En dat alles voor een betaalbare prijs.

Wist je dat de huid het grootste orgaan van het lichaam is? Daarom verdient het aandacht. Steeds meer klanten ervaren problemen met de huid. Dit kan bijv. komen door allergieën of het gebruik van medicatie. Een gevoelige huid, roodheid, jeuk, onzuiverheden, vlekken in het pigment en littekens kunnen gevolgen zijn. De huid verliest uiteindelijk haar natuurlijke beschermingsfunctie. Dat maakt de huid meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf.

De behandelingen zijn geschikt voor iedereen. Ik werk hierbij met de producten van IK Skin Perfection. Deze zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen, geur- en kleurstoffen. Je kan de  producten in mijn IK Skin Perfection webshop bestellen, zodat je eventueel ook thuis je huid optimaal kan verzorgen.

Iedere huid is uniek en verdient professionele aandacht. Naast behandelingen die de huid verbeteren, kan je ook bij mijn schoonheidssalon terecht voor ontspannende massages en ontharing. Kijk voor het complete overzicht bij de prijslijst.

Schoonheidssalon in Duiven

Indien u op zoek bent naar een schoonheidssalon in Duiven, bekijk gerust mijn website www.schoonheidssalon-duiven.nl. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier of via mijn telefoonnummer (06) 818 656 77.

Wellicht mag ik u binnenkort verwelkomen in mijn salon.

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection - fase 1

Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling zorgt voor rust en ontspanning. Maar is ook nog eens heel belangrijk voor de ontwikkeling en de juiste conditie van je huid.

Bekijk de behandelingen voor het gezicht

Schoonheidssalon Duiven - IK Skin Perfection Reset Skincare Box

Producten

In mijn salon gebruik en verkoop ik producten van IK Skin Perfection. Deze zijn gericht op verzorging en verbetering van de huid.

Bekijk de producten

Schoonheidssalon Duiven gezichtsbehandeling

Contact

Heeft u interesse in mijn producten of diensten? Neem dan contact met mij op. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Ga naar contact

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?