Fase 1

Resetten

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection - fase 1

In Fase 1 maak je kennis met de huid producten van IK Skin Perfection. Waarschijnlijk zal je nu een andere reiniging en /of  crème gebruiken voor je gezicht. De meeste verzorgingsproducten bevatten echter veel minerale oliën. Tijdens het (jarenlange) gebruik leggen die een laagje over je huid. Je huid lijkt misschien wel gezond, maar dat is helaas niet zo. De huid kan niet goed ventileren en afvalstoffen kunnen niet worden afgevoerd. Het laagje van de huid droogt juist uit. Je bent dan eerder geneigd om gelijk weer te smeren. Het kan een verslaving worden, denk bijvoorbeeld aan lippenbalsems.

De huid wordt in fase 1 terug naar haar natuurlijke basis gebracht. Hiermee bedoelen we, terug naar de natuurlijke zuurtegraad van je huid. Van nature is onze huid zuur. Je huidflora blijft in balans door het zure laagje. Slechte bacteriën worden hierdoor gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Je huid wordt ontdaan van afvalstoffen. Zo wordt een goede basis gemaakt en je huid gaat zichtbaar verbeteren.

In fase 1 kan het zijn dat jouw huid te maken krijgt met ‘afkickverschijnselen’. Deze verschijnselen zijn bijvoorbeeld onzuiverheden of bultjes. Schrik niet, het is juist een teken van het ontgiften van de huid. De huid gaat zelf weer aan de slag met het creëren van een mooie huid!

De producten van IK Skin Perfection kan je bestellen in mijn IK Skin Perfection webshop, zodat je ook thuis je huid optimaal kan verzorgen.

FASE 1 – PRODUCTEN

Gezichtsreiniging:
SILK+
FOAM+

Gezichtsverzorging:
EYE+
HYAMAX+
AHAMAX+
RECOVER+
RELIFT+

Bescherming:
SUN SPF 50+

Schoonheidssalon Duiven | IK Skin Perfection fase 1 producten
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?